Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari

 

*Nauhoite on katsottavissa!*

Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari on tarkoitettu sinulle, jonka kotona asuu arka tai aggressiivisesti käyttäytyvä koira. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, vaikka aihe ei omaa koiraa koskettaisikaan.

Webinaari pidettiin tiistaina 19.6.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

Nauhoite luennosta on katsottavissa jälkikäteen, mutta kysymysten esittäminen ei onnistu enää silloin.

Arkuus ja aggressiivisuus

Webinaarissa käsitellään arkuuden syitä ja sitä miten muodostaa aran koiran elämästä mahdollisimman luottavaista ja tasapainoista sekä aggressiivisen käytöksen syitä, niiden tunnistamista, turvallisuuteen vaikuttavia asioita ja erityisesti hoitokeinoja.

Tämä webinaari on osa Rescuesta on kotikoiraksi -kampanjaa ja siksi painotus on rescuekoirissa, mutta aiheet ja hoito-ohjeet sopivat jokaiselle koiranomistajalle.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Täältä pääset webinaariin.
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua vaikka papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja opiskelen nyt viimeisiä kuukausia Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta seniori-ikäiseen Mattiin.

Tervetuloa mukaan oppimaan koirista!

 

Oppitunti