Eläimestä riippumatta -opi ja opeta 21.5.2020

*Kurssilla 1 vapaa paikka!*

Eläimestä riippumatta -opi ja opeta -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 21.5.2020.

Tavoitteena on oppia ja syventää osaamista kouluttamisen perusasioista ja löytää omat vahvuudet sekä kehityskohteet erilaisia eläinlajeja kouluttamalla.

Päivän aikana on tarkoitus pitää hauskaa yhdessä kurssilaisten ja tilan eläinten kanssa ja samalla oppia uutta.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 21.5.2020 klo 9-15.

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on avoin mieli. Kurssi sopii kouluttamista vasta aloitteleville, mutta myös kokeneemmille koiranomistajille. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen tarpeisiin sopiviksi.

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi kurssipäivän aikana käydään tiivistetysti läpi jokaisen eläinlajin hyvinvointiin liittyviä asioita. Tavoitteena on saada jokaiselle osallistujalle paljon positiivisia kokemuksia kouluttamisesta, uusia työkaluja ja ideoita sekä intoa harjoitteluun.

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo yli 15 vuotta. Eri eläinlajeilta voi saada paljon oppia ja ymmärrystä koirien kanssa toimimiseen. Hevoset kertovat paljon ihmisen kehon käytön ja rentouden tärkeydestä, vuohet ovat tunteiden ja erityisesti turhautumisen opettajina mestareita ja kanat oikeanlaisen palkitsemisen timanttiliigaa.

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja ratsastuskentällä.

Kurssi sisältää lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa. Ruokaillaan joko ulkona tai sateen sattuessa navetan ylisillä.

Yleisimmät kysymykset: 

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!