Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi 23.-24.7.2019

*Ryhmä täynnä! *

Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 23.-24.7.2019. Tavoitteena on oppia huomaamaan oman koiran epävarmuus ajoissa ja löytää tapoja kehittää oman koiran itseluottamusta erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 23.-24.7.2019.

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kurssi sopii myös aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville sekä ikärajattomasti pennuista senioreihin. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan 4 koirakkoa.

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi kurssi pitää sisällään teoriaan muun muassa koirien epävarmuudesta ja peloista ja niiden hoitamisesta. Tavoitteena on saada jokaiselle koirakolle paljon positiivisia kokemuksia erilaisista asioista, ihmisistä ja eläimistä sekä tietysti tietoa ja taitoa miten hyödyntää viikonlopun antia arjessa.

Yhtenä harjoituksena on työstää eteenpäin asiaa, johon koira suhtautuu epävarmasti. Kun jokainen koirakko tekee vuorotellen pääsette seuraamaan erilaisia työstettäviä asioita ja koirien erilaisia tapoja edetä. Muiden seuraamisesta saa paljon irti oman koiran kanssa harjoitteluun.

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo yli 15 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia ja useimmat taustaltaan epävarmoja, joten tämä aihe on hyvin tuttu myös omien koirien kanssa.

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssiviikonlopun aikataulu on tiistaina 23.7.2019 ja keskiviikkona 24.7.2019 klo 10-15.

Kurssi sisältää lounaat sekä kahvia ja naposteltavaa kaikkina päivinä.

Tarjoa koirallesi retki maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Yleisimmät kysymykset: 

Voinko osallistua vaikka koirani rähjää, pelkää muita koiria tai ihmisiä tai koiralleni ei ole opetettu vielä mitään?

Olette lämpimästi tervetulleita! Kerrothan tilanteesta ennalta, niin järjestämme olosuhteita siten, että teillä molemmilla on mukavaa ja saatte onnistumisia.

Missä majoittua?

Meillä ei valitettavasti ole majoitustiloja, mutta lähialueella on vuokrattavana erilaisia mökki- ja aittamajoituksia joihin koirat ovat tervetulleita. Autamme mielellämme majoitusvaihtoehtojen etsinnässä.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunti