Eroahdistuskurssi 2/2020

*Kurssi alkaa 23.3.2020! Mukaan voit tulla koko tämän viikon!*

Ulvooko koirasi yksin jäätyään? Onko työpäivän aikana koira pyrkinyt oven läpi perääsi? Onko koiran yksinolo vaikeaa koirallesi, sinulle ja naapureille?

Eroahdistuskurssin tavoitteena on ymmärtää syy koirasi yksinolon ongelmiin, löytää koirallesi sopivat tukihoidot, rutiinit ja harjoitukset yksinolon hoitamiseen.

Eroahdistuskurssi on verkkokurssi, jossa opetetaan koiraa jäämään rauhallisesti yksin ja viettämään aikaa rennosti kotona yksinolon ajan. Lisäksi mukana on äänisiedätystä niille koirille, joiden yksinolon ongelmat liittyvät äänipelkoihin sekä stressinhallintakeinoja turhautumisesta kärsiville koirille.

Osallistua voit mistäpäin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys. Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Kurssin materiaalit jäävät sinulle. Kouluttaja on kurssilla mukana ja auttaa alkuun henkilökohtaisessa verkkotapaamisessa ja on tavoitettavissa Facebook-ryhmässä sekä sähköpostilla, jos tulee kysyttävää.

Kurssilla on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Ohjeita avataan viikottain lisää kurssilaisten etenemisen mukaan. Kurssin ohjeita ja harjoituksia muokataan kurssilaisille sopiviksi. Kurssi on verkossa, mutta otamme huomioon jokaisen kurssilaisen erilaiset tavoitteet ja tehokkaimmat harjoitukset erilaisiin tilanteisiin.

Kurssi tiivistetysti:

  • Ohjeet ongelman syyn ja altistavien tekijöiden tunnistamiseen.
  • Heti alkuvaiheessa tunnin henkilökohtaisen verkkotapaamisen eläintenkouluttaja Helmi Pesosen kanssa.
  • Ohjeet sopivimpien tukihoitojen ja rutiinien tunnistamiseen omalle koiralle.
  • Ohjeet stressin hallintaan yksinoloon liittyen.
  • Kurssilaisten oman facebook-ryhmän, jossa kouluttaja mukana.
  • Kaikki kirjallinen materiaali jää sinulle.
  • Ohjeita aukeaa viikottain (6 viikon ajan) kurssilaisten tarpeiden mukaan.

Eroahdistuskurssi alkaa 23.3.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa, koska osallistujamäärä on rajattu kymmeneen osallistujaan.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit