Haasteet monikoirataloudessa

 *Nauhoite katsottavissa!*

Haasteet monikoirataloudessa -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään haasteita, joita tulee vastaan kodeissa, joissa on useita koiria. Webinaari sopii myös kahden koiran omistajalle.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 28.10.2020 klo 18-19. Nauhoite on katsottavissa.

Haasteet monikoirataloudessa

Tyypillisiä haasteita monikoirataloudessa ovat muun muassa ruokinta- ja koulutustilanteisiin liittyvät levottomuudet, ulkoiluun liittyvä kiihtymys sekä uuden koiran tuominen kotiin, jossa on jo koiria. Webinaarissa käsitellään muun muassa näitä aiheita.

HUOM! Näin pääset webinaariin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Klikkaa linkkiä, josta pääset webinaariin 28.10.2020 klo 18 alkaen. 
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua, jos katsot webinaarin vasta nauhoitteena.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti