Hihnakävelyn kompastuskivet

*Tallenne katsottavissa!*

Hihnakävelyn kompastuskivet -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään tyypillisimpiä syitä, joiden vuoksi hihnakävely on haastavaa tai raskasta. Koira sinkoilee, vetää, rähjää, hyökkii tai ei liiku ollenkaan. Kuulostaako tutulta?

Webinaari pidettiin keskiviikkona 29.4.2020. Nauhoite on katsottavissa.

Hihnakävelyn kompastuskivet 

Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa ymmärtämään syitä hihnaongelmien taustalla ja sitä kautta löytää myös tapoja helpottaa tilannetta.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Webinaari aukeaa klo 18. 
  • Nauhoitteen video lähtee pyörimään painamalla videoruutua. Nauhoite katsottavissa 30.4.2020 alkaen.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti