Hihnakäytöksen- ja ohitusten ryhmäkurssi

koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubiToivottu hihnakäytöksen ja ohitusten uusi ryhmä aloittaa lokakuussa

Tuntuuko koirasi hihna- tai ohitusongelmien ratkaiseminen mahdottomalta tehtävältä? Oletteko saaneet jo kulmakunnan kauhun maineen tai liikutte enää pimeällä ja välttelette julkisia paikkoja? Tämä kurssi on teille.

Kuusi kuukautta kestävällä kurssilla harjoitellaan verkossa pidettävillä live-tunneilla. Tunnit pidetään pienryhmässä ja ongelmakoirakouluttajan ohjauksessa. Jokainen ryhmään osallistuva saa yksilöllistä ohjausta ja juuri omaan tilanteeseen räätälöidyt ohjeet, mutta samalla ryhmän vertaistuen ja mahdollisuuden päästä seuraamaan muiden ryhmäläisten edistymistä.

Voit tulla mukaan ryhmään olipa hihnaongelmienne syynä liiallinen innostus, pelko, reaktiivisuus, niiden yhdistelmä tai vaikka ongelmien syy ei olisi tiedossa.

Ensimmäinen tapaamiskerta on yksityistapaaminen kouluttajan kanssa verkossa. Silloin käymme läpi koiran taustaa ja ongelman syitä sekä asetamme yhdessä tavoitteen, jota kohti kurssilla edetään.

Verkkotunneille voit osallistua älypuhelimella (iphone, android), tabletilla tai tietokoneella. Kouluttaja ohjaa sinua kuin olisi vieressäsi paikan päällä. Voit myös videoida harjoitteluasi viikon aikana ja kouluttaja ohjaa sinua eteenpäin videoiden perusteella.

Verkossa tapahtuva opiskelu sopii erittäin hyvin hihna- ja ohituskurssille, sillä näin harjoittelu tehdään juuri siellä, missä ongelmakin on, eikä koira opi toimimaan halutusti vain koulutuspaikalla. Toiseksi kotona koiran on helppo oppia uutta, kun se on rauhallinen. Harjoittelua vaikeutetaan aina vasta siinä vaiheessa, kun koira osaa opetettavan asian helpommassa tilanteessa. Kolmanneksi myös omistajan on helppo keskittyä opetukseen, kun ei tarvitse jännittää koiran käytöstä ja yrittää samalla pitää sitä silmällä.

Ryhmätunneille otetaan enintään viisi koirakkoa ja kaikki näkevät toisensa. Tämä ryhmäkurssi sisältää Koiruuksien hihna- ja ohituskurssin koko verkkomateriaalin ja se jää sinulle ryhmäkurssin tapaamisten loputtua. Kurssimaksu on kerralla maksettuna 179 euroa, mutta voit maksaa myös osissa 6 x 30 euroa (yht. 180 e) . Mikäli sinulla on jo Koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, saat ryhmäpaikan alennettuun hintaan 120 euroa (tai 6 x 20 e). Mikäli sinulla on jo Koiruuksien hihna- ja ohituskurssi tai haluat maksaa kurssin osissa, ota yhteyttä sähköpostitse ([email protected]).

Ryhmässä on vielä vapaita paikkoja.

Ryhmäharjoitusten ajankohdat:

Vko 40-41 Yksityistapaamiset kouluttajan kanssa.

Vko 42-52 ryhmätunti lauantaisin klo 9-11 (EI 24.12.)

Vko 1-13 ryhmätunti lauantaisin klo 9-11

Jollekin viikolle saatamme sopia yhdessä poikkeuksellisen ajan tai harjoituksen. Kaikille tunneille ei ole välttämätöntä osallistua! Etenemme aina jokaisen koirakon omaan tahtiin.