Ihana, kamala murrosikäinen koira

*Nauhoite on katsottavissa!*

Ihana, kamala murrosikäinen koira -webinaari on tarkoitettu sinulle, jonka kotona majailee murrosikäinen koira. Tiedät kyllä, jos koirallasi on murrosikä.

Mukaan saa toki tulla, vaikka tämä vaihe on jo koirallasi takana tai kaipaat ennakkotietoja mitä on tulossa.

Webinaari pidettiin sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

Ihana, kamala murrosikäinen koira

Webinaarissa käsitellään murrosikään liittyvien käytösmuutosten syitä ja sitä miten lievittää murrosiän vaikutuksia. Miksi yksinolo-ongelma putkahti vasta nyt? Hihnakävely ja ohitukset onnistuivat aiemmin ja koira osasi istua aiemmin pyynnöstä, mutta nyt se ei kuuntele ollenkaan.

Koiran murrosikä aiheuttaa harmaita hiuksia, joskus ärräpäitä ja epätoivoa, mutta myös naurua ja parhaita muistoja. Koiralle se on vain ikäkausi. Toisille hankalampi kuin toisille.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Nauhoite löytyy täältä.
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta sunnuntai-iltana.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja viimeistä vuotta Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta sinne seniori-ikäiseen Mattiin.

Tervetuloa mukaan oppimaan koirista!

Oppitunti