Käytösterapiassa: koirani rähjää

*Nauhoite on katsottavissa!*

Käytösterapiassa: koirani rähjää -webinaari on tarkoitettu sinulle, jonka hihnalenkit koirasi kanssa eivät ole niitä hiljaisimpia. Saat toki tulla mukaan ihan vain mielenkiinnosta, vaikka aihe ei omaa koiraa koskisikaan.

Webinaari pidettiin sunnuntaina 29.10.2017 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

Käytösterapiassa: koirani rähjää -webinaarissa käsitellään ohitusongelmien syitä ja harjoituksia esimerkkikoirakon avulla. Saara ja Lara toimivat esimerkkikoirakkona. Saara ja Lara ilmoittautuivat Eläinten viikolla vapaaehtoisiksi, kun haimme sopivaa mallikoirakkoa käytösterapiaan. Käytösterapia järjestettiin 8.10. ja siitä eteenpäin Saaran ja Laran harjoituksista on kerrottu Facebook-sivuillamme ja Instagramissa.

Webinaarissa kokoan yhteen käytösterapian tapahtumia ja kerron syvemmin Saaralle ja Laralle valituista harjoituksista sekä erityisesti siitä mitkä seikat vaikuttavat valittuihin harjoituksiin.

Webinaarissa pääset siis kurkistamaan käytösterapian ihmeelliseen ja arkiseen maailmaan sekä toivottavasti oppimaan uutta hihnakävelystä ja ohittamisesta.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta sunnuntai-iltana.

Osallistumispaikka voi olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja viimeistä vuotta Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta sinne seniori-ikäiseen Mattiin.

Tervetuloa mukaan oppimaan koirista!

Oppitunti