Kielikurssi koiran kommunikointiin

*Nauhoite katsottavissa!*

Kielikurssi koiran kommunikointiin -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Kielikurssi koiran kommunikointiin – tällaisia asioita koiratarhalla kuvatuilta videoilta voi oppia on sinulle, joka haluat oppia lisää koirien kommunikoinnista. Luennolla avataan koirien kommunikointia videoiden avulla.

Videot on kuvattu koiratarhalla Romaniassa. Rescuekoirat ovat usein taitavia kommunikoimaan, joten myös oivallisia opettajia koiran kommunikoinnin saloihin. Kommunikointi on kuitenkin samaa kuin suomalaisilla kotikoirilla, joten webinaari kannattaa katsoa, jos haluat ymmärtää koiraasi paremmin.

Webinaari pidettiin torstaina 28.11.2019 klo 18:00-19:30. Nauhoite on nähtävillä.

Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa ymmärtämään koiria paremmin ja samalla kertoa asioita, joita tarhakoirien käytöksestä voidaan ennustaa kotiutumista helpottamaan.

HUOM! Näin pääset katsomaan webinaarin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Nauhoitettu webinaari: Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Olen vieraillut useilla koiratarhoilla eri maissa sekä hoitanut useita kodinvaihtaja- ja rescuekoiria kotihoitajana omien koirieni lisäksi.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti