Kieltääkö vai ei -webinaari

*Nauhoite katsottavissa!*

Kieltääkö vai ei -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään koiran kieltämiseen liittyviä ongelmia ja vaihtoehtoisia keinoja reagoida koiran ei toivottuun käytökseen.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 25.11.2020 klo 18-19. Nauhoite katsottavissa.

Kieltääkö vai ei? 

Mitä tehdä, kun koira hyppii naapuria vasten, sinkoaa pyöräilijän perään tai haukkuu ikkunassa? Kieltääkö vai ei? Webinaarissa vastataan myös kysymykseen voiko kieltämisestä olla haittaa ja milloin siitä voisi olla hyötyä.

Webinaarin sisältöön sai ennalta vaikuttaa kommentoimalla some-kanavissamme tätä webinaaria käsitteleviin postauksiin.

HUOM! Näin pääset katsomaan webinaarin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Nauhoite lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti