Kiihtymyksestä kommunikointiin -valmennus

* Varaa paikkasi nyt! *

Tuntuuko koirasi etsivän ulkona asioita, joihin voisi reagoida haukkumalla tai kiihtymällä? Onko lenkkeily raskasta ja stressaavaa teille molemmille? Onko oma turhautuminen, ärtymys tai häpeä esteenä onnistumisille?

Olemme yhdistäneet voimat ja osaamisen mielenhallinnan asiantuntija Satu Ojalan kanssa, jotta saat keinoja oman kehon ja mielen rauhoittamiseen sekä ohjeet koiran kanssa harjoitteluun.

Yksilövalmennuksen voit aloittaa silloin kun sinulle sopii ja siinä käsitellään juuri sinun ja koirasi ulkoiluun liittyviä haasteita. Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat nauttia ulkoilusta ilman negatiivisia tunnereaktioita ja oppia käsittelemään vaikeita tilanteita.  Lisäksi valmennuksessa etsitään parhaat keinot koirasi ulkoilukäytöksen työstämiseen.

Yksilövalmennuksessa tapaat ensin Satun ja pääset aloittamaan omaan mieleen ja kehoon liittyvät harjoitukset, ja sen jälkeen tapaat eläintenkouluttaja Helmi Pesosen. Tapaamiset järjestetään verkon kautta ja tapaamisten kesto on noin 30 minuuttia. Saat jälkikäteen kirjalliset harjoitusohjeet.

Valmennuksen sisältö:

  • Alkukartoitus
  • Verkkotapaaminen Satun kanssa (30min)
  • Verkkotapaaminen Helmin kanssa (30min)
  • Kirjalliset ohjeet harjoitteluun
  • Yhteinen palautekeskustelu
  • Seuranta kuukauden ajan alkukartoituksesta

Kokonaisuudessaan valmennus kestää 4 viikkoa ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Tilattuasi valmennuksen olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse tapaamisaikojen sopimiseksi.

Tavoitteena on opettaa sinulle ja koirallesi keinoja rauhoittua vaikeissa tilanteissa ja harjoittelun avulla tehdä tilanteista lopulta helppoja.

Palautetta valmennuksesta: 

“Minulla on 7-vuotias kiinanharjis-kodinvaihtajakoira, joka ei pidä vastaantulijoista eikä oikein kenestäkään meillä kotona vierailevista ihmisistä. Remmiräyhää ja näykkimistä, itsellä huono fiilis, jännittämistä lenkeillä ja syyllinen olo. Sain itseluottamuksen takaisin Satun ja Helmin opastuksella. Paljon hyviä ja minulle ihan uusia vinkkejä koiran jännityksen lieventämiseksi kohtaamisissa.

Itselle oli tärkeää huomata, että myös omaa fiilistä voi ja pitää säädellä itse ja näin koirakin vaistoaa, ettei ole mitään hätää. Opin myös nauttimaan pienistä onnistumisista ja käsittämään, ettei muutos tule heti eikä edes kohta, vaan pienin askelin. Nyt rakastan, jos mahdollista, tuota koiraakin entistä enemmän. Olen innostunut myös opiskelemaan omia tuntojani lisää, koska olen ymmärtänyt, että hyvä olo ei tule ulkoa päin vaan sinusta itsestäsi.”

Ilmoittaudu mukaan nyt!