Kiristyykö hihna ja pinna 2.9.2023

*2 vapaata paikkaa!*

Ihanaa ulkoilua koiran kanssa… Vai tunnistatko itsessäsi lenkin aikana sykkeen kohoamista jännittävien tilanteiden takia? Valmistaudutko pahimpaan jo kotiovesta poistuessa koiran kanssa? Kiristyykö hermo, jos jossain näkyy vieras koira?

Kiristyykö hihna ja pinna -valmennuspäivä sopii sinulle ja koirallesi, jos koirasi reagoi ulkona kiihtyneesti erilaisiin asioihin ja kaipaat lisäksi keinoja oman stressin ja tunteiden hallintaan ulkoilun aikana.

Valmennuspäivän tavoitteena on löytää sinulle ja koirallesi keinoja stressin hallintaan ja tilanteista palautumiseen. Tässä ryhmässä on tarjolla myös vertaistukea.

Valmennuspäivä järjestetään Tampereen Teiskossa 2.9.2023 klo 10-15.

Paikat menevät ripeimmille varaajille! 

Millaisen koiran kanssa valmennukseen voi tulla?

Valmennukseen tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Tämä sopii hyvin aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville ja muuten erityistä huomiota kaipaaville koirille. Kurssi sopii ikärajattomasti pennuista senioreille. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Päivään otetaan maksimissaan 8 koirakkoa.

Ketkä valmennusta vetävät?

Valmennuspäivän vetäjinä toimivat mielenhallinnan asiantuntija Satu Ojala ja eläintenkouluttaja Helmi Pesonen.

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat ulkona terassialueella. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Valmennuspäivän aikataulu on lauantaina 2.9.2023 klo 10-15.

Hinta sisältää lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa.

Voinko osallistua vaikka koirani rähjää, pelkää muita koiria tai ihmisiä tai koiralleni ei ole opetettu vielä mitään?

Olette lämpimästi tervetulleita! Kerrothan tilanteesta ennalta, niin järjestämme olosuhteita siten, että teillä molemmilla on mukavaa ja saatte onnistumisia.

Mitäs jos en pääsekään osallistumaan?

Peruutuksesta veloitamme 50 euroa.

Tervetuloa mukaan!