Koiran kotiuttaminen -verkkovalmennus

* UUTUUS alkaa 16.9.2020!*

Koiran kotiuttaminen -verkkovalmennus alkaa 16.9.2020. Verkkovalmennus on uudenlainen tapa harjoitella. Valmennus sopii oivallisesti sinulle ja koirallesi, jos koirasi on muuttanut kotiisi lähiaikoina ja kaipaat tukea koiran kotiuttamisessa. Koirasi voi olla pentu tai aikuinen, rescuekoira, kodinvaihtaja tai suoraan kasvattajalta tullut pentu. Olennaista on, että kotiutuminen on vasta alkuvaiheessa.

Verkkovalmennus toteutetaan pienryhmässä, jossa on maksimissaan neljä koirakkoa. Osallistuminen onnistuu kotoa käsin. Lisäksi valmennukseen osallistuvilla on yhteinen facebook-ryhmä, jossa on mahdollista kysyä ja kertoa edistymisestä. Valmennuksen kesto on neljä viikkoa.

Verkkovalmennuksen tapaamiset ovat: 

  • Keskiviikko 16.9.2020 klo 19-20
  • Keskiviikko 23.9.2020 klo 19-20
  • Keskiviikko 30.9.2020 klo 19-20
  • Keskiviikko 7.10.2020 klo 19-20

Tapaamisissa käydään läpi eteen tulleita haasteita ja etenemisvaihtoehtoja. Tyypillisiä kotiutumisvaiheen haasteita ovat muun muassa hihnakävelyn opettaminen, haukkuminen äänille, stressiin liittyvät käytökset, sisäsiisteyden opettaminen, uusien asioiden ja tilanteiden pelot ja tutustuminen uusiin ihmisiin ja koiriin.

Valmennustapaamisissa jokainen kuulee muiden osallistujien äänen ja toivomme kaikkien avaavan videoyhteyden, mutta se ei ole pakollista.

Jos haasteet ovat jo muodostuneet suuriksi tai kahdenkeskinen tapaaminen tuntuu sopivammalta, niin suosittelemme Käytöskonsultaatiota verkossa tai Käytösterapiaa kotikäyntinä.