Koiran kynsien leikkaaminen mukavaksi

koiran kynsien leikkaaminen, koiruuksien klubiPakeneeko koirasi paikalta nähdessään kynsisakset? Montako ihmistä pitää koirasta kiinni, jotta kynnet saadaan leikattua?

Tällaista sen ei tarvitse olla. Tule kuuntelemaan miten saat koiran viihtymään kynsien leikkaamisen ajan paikallaan ja miten edeten voit saada pelokkaankin koiran tykkäämään pedikyyristä.

Koiran kynsien leikkaaminen mukavaksi -webinaari pidetään 10.7. klo 19:00-20:30. Sen jälkeen webinaarin voi kuunnella tallenteena 1.9. mennessä.. Webinaari on ilmainen.

Hankittuasi paikan webinaariin, pääset kuuntelemaan tallennetta tämän sivun alaosassa olevasta kohdasta “Täältä webinaariin”.

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Huom: Webinaarin lisäksi voit tulla mukaan verkossa pidettäville Live-tunneille, joilla siedätetään ja totutetaan koiraa kynsisaksiin pienryhmässä ongelmakoirakouluttajan ohjauksessa. Opetus tapahtuu netissä web-kameroiden tai esimerkiksi älypuhelimen avulla, ja live-tunneilla kaikki osallistujat näkevät toisensa. Tervetuloa mukaan!

Oppitunti