Koiran virikkeistäminen


*Nauhoite katsottavissa!*

Koiran virikkeistäminen -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään virikkeistämisen tärkeyttä ja hyötyjä koiran hyvinvoinnille tutkimusten valossa sekä annetaan erilaisia ideoita virikkeistämiseen.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 28.4.2021. Nauhoite on katsottavissa.

Koiran virikkeistäminen

Tämän webinaarin tavoitteena on tuoda esiin virikkeistämisen tärkeys arjessa ja varmistaa, että jokainen haluaa luennon jälkeen tarjota koiralle virikkeitä joka päivä.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Nauhoitteen video lähtee pyörimään painamalla videoruutua. Nauhoite katsottavissa 29.4.2021 alkaen.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti