Koiruuksien Klubilaisuus tammikuu 2019

* Tule kokeilemaan maksutta tammikuun 2019 ajan! *

Tule mukaan Klubiin! Klubilaisuus sopii erityisen hyvin sinulle ja koirallesi, jos tykkään puuhata koirasi kanssa kotioloissa ja olet kiinnostunut koirien käyttäytymisestä.

Tammikuun 2019 ajan osallistuminen on täysin ilmaista, eikä edellytä tilaamista jatkossa! 

Liittyminen kannattaa ennen Joulua, koska lahjoitamme hyväntekeväisyyteen 200 ensimmäisestä liittyneestä 1 euron! Hyväntekeväisyyskohteena on Carpen koiratarha Romaniassa ja lahjoitus menee Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kautta. Eli sinä et maksa liittymisestä mitään, mutta me laitamme euron rescueyhdistykselle. Tee hyvää ja tule mukaan!

Klubilaisuus on täysin uudenlainen kurssi,  jossa on joka kuukausi:

  • Opastettuja viikko- ja kuukausitehtäviä, joita voit tehdä ihan silloin kun sinulle parhaiten sopii ja siellä missä haluat.
  • Webinaari (=verkkoluento), jonka aiheeseen voit vaikuttaa äänestämällä ja joka näkyy vain klubilaisille.
  • Webinaarin nauhoite myöhemmin katsottavana.
  • Suora yhteys kaikille avoimeen webinaariin.
  • Suljettu Facebook-keskustelualue vain klubilaisille, jonne saa jakaa myös videoita omista harjoituksista.
  • Saat ensimmäisenä tietää Koiruuksien Klubin uutuuksista, peruutuspaikoista ja mahdollisista alennuksista.

Tehtävät rakennamme siten, että ne sopivat aloittelijoille, mutta sisältävät vaikeutetun version. Meillä ei kilpailla, eikä arvostella. Jokainen lähtee juuri omalta tasoltaan ja siinä olemme auttamassa, tukemassa ja kannustamassa koko porukalla. Koko ryhmä siis tukee kehittymään, kysymään ja motivoi tekemään ripauksen enemmän.

Ajallisesti voit tehdä juuri sen verran kuin omaan aikatauluusi sopii ja minkä verran koirasi jaksaa. Ohjeet säilyvät kuukauden jälkeenkin, joten kiire ei tule, eikä stressiä kannatta ottaa harjoittelusta. Innostus tekemiseen tulee usein onnistumisten mukana ja niitähän me tavoittelemme.

Aloitamme 1.1.2019 ja tämä maksuton kuukausi jatkuu koko tammikuun ajan! Sen jälkeen voit päättää haluatko jatkaa klubilaisena. Tammikuuhun osallistuminen on siis täysin turvallista! Julkaisemme tammikuussa Klubilaisuuden jatkon, johon voit liittyä halutessasi.

Tule pitämään hauskaa ja oppimaan uutta! 

 

 

Moduulit