Kosketa ja käsittele -webinaari

 *Nauhoite katsottavissa!*

Kosketa ja käsittele -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koirat eivät pidä koskettamisesta ja käsittelystä sekä keinoja saada koira haluamaan niitä.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 26.2.2020 klo 18-19. 

Kosketa ja käsittele

Tämä webinaari sopii sinulle, jos koirasi jännittää sinun tai vieraiden ihmisten kosketusta tai olet tekemisissä koirien kanssa, jotka eivät nauti kosketuksesta tai käsittelystä.

HUOM! Näin pääset katsomaan webinaarin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Löydät linkin, jonka kautta pääset mukaan livenä tai tallenteena.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

 

Oppitunti