Langan kehräystä rukilla 24.7.2022

*Kurssilla 6 vapaata paikkaa!*

Tule oppimaan rukilla kehräyksen perustaidot: karstauksen, kehräyksen ja kertauksen.

Ota mukaan oma rukki ja karstat, jos sinulla on. Halutessasi voit myös kehrätä omaa villaa tai koirankarvaa. Kurssipaikalla on tarvittaessa käytettävissä muutama rukki, karstoja ja lampaan villaa.

Päivä sisältää teorian lisäksi paljon käytännön tekemistä.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa sunnuntaina 24.7.2021.

Paikat menevät ripeimmille varaajille!

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla opit rukin käyttöä, rukilla kehräyksen perustaidot ja villan käsittelyä kehräystä varten.
Jos sinulla on oma rukki, ota se mukaan vaikka et olisi aiemmin kehrännyt sillä. Rukissa tulee olla kaikki osat tallella, jotta sillä voi kehrätä.
Halutessasi voit myös kehrätä omaa villaa tai koirankarvaa.
Kurssilaisten käytössä muutama rukki, karstoja ja lampaan villaa.

 

Mitä tarvitsen kurssilla?

Ota mukaan oma rukki ja karstat, jos sinulla on. Halutessasi voit myös kehrätä omaa villaa tai koirankarvaa. Kurssipaikalla on tarvittaessa käytettävissä muutama rukki, karstoja ja lampaan villaa.

Kuka kurssia vetää?

Kurssin vetäjänä toimii upea Shea Beasley, ahvenanmaanlampaita kasvattava käsityöharrastaja. Shealle lampaiden hyvinvointi on sydämenasia. SHEAPS’-lampolan kulmakiviä ovat eläinten eettinen pito ja laadukas ruokinta, mikä näkyy iloisina eläiminä ja laadukkaana villana. Voit lukea lisää osoitteessa https://www.facebook.com/sheaps.fi/

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään sään salliessa ulkona ja sateen sattuessa navetan ylisillä. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssin aikataulu on klo 10-16.

Kurssi sisältää lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!