Luottamus kuntoon 9.11.-6.12.2020

 *Kurssi alkaa 9.11.2020!*

Luottamus kuntoon -verkkokurssi on rakennettu auttamaan tilanteessa, jossa kotiin on tullut uusi koira, ja suhde halutaan rakentaa alusta lähtien mahdollisimman hyvin – tai suhteessa on luottamuspulaa esimerkiksi koiran arkuuden takia. Kurssi sopii kuitenkin mainiosti kaikille, jotka haluavat parantaa suhdetta koiraansa.

Luottamus kuntoon on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan tutustutaan omaan koiraan ja lisätään luottamusta sinun ja koirasi välillä. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

Kurssin teemoja ovat muun muassa:
* Luottamuksen rakentamisen perusteet
* Luottamuksen rakentaminen ulkona
* Leikkiminen suhteen rakentamisessa

Kouluttajana kuljen koko neljän viikon ajan mukana ja autan aina tarvittaessa. Kurssilaisille on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voi kertoa etenemisestä, saada ja antaa motivaatiota harjoitteluun ja halutessasi jakaa videoita omasta harjoittelusta. Facebook-ryhmässä oleminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä kurssin suorittamiselle ja onnistumiselle.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, pysymään harjoitusten tahdissa ja pääsemään tavoitteeseen.

Ryhmä aloittaa 9.11.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit