Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja?

*Nauhoite katsottavissa!*

Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koira ei tule eläinlääkäriasemalle tai koulutushalliin, eikä hyppääminen bussiin tai ratikkaan onnistu.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 27.3.2019. Nyt nähtävillä on nauhoite! 

Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja?

Koira saattaa kieltäytyä tulemasta sisälle joihinkin paikkoihin tai kieltäytyä liikkumasta ulos asunnosta tai kotipihalta. Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa ymmärtämään pelkoja ja miten helpottaa koiran paikkapelkoja.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti