Miksi koirani puolustaa ruokaansa?

koira murisee, mitä tehdä kun koira murisee*Nauhoite katsottavissa!*

Miksi koirani puolustaa ruokaansa -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Miksi koirani puolustaa ruokaansa -webinaarissa käsitellään syitä resurssien puolustamisen taustalla. Pääpaino on ruuan puolustamiseen liittyvissä syissä ja vinkeissä tilanteen helpottamisessa, mutta luennolla puhutaan hieman myös muita tyypisistä resursseista, kuten petipaikoista ja löydetyistä aarteista.

 

Webinaari pidettiin keskiviikkona 25.3.2020 klo 18:00-19:00. Nauhoite on nähtävillä!

Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa ymmärtämään resurssien puolustamiseen liittyvää käytöstä paremmin ja tehdä koira-arjesta turvallisempaa.

HUOM! Näin pääset katsomaan webinaarin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Klikkaa linkkiä, kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja olet mukana.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Olen vieraillut useilla koiratarhoilla eri maissa sekä hoitanut useita kodinvaihtaja- ja rescuekoiria kotihoitajana omien koirieni lisäksi.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa yli viisitoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti