Minun koirani 31.7.-2.8.2020

 *Kurssi täynnä!*

Minun koirani -kurssi on sinulle, joka haluat tietää enemmän koirastasi ja oppia koirasi kyvyistä ja kommunikoinnista lisää.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 31.7.-2.8.2020.

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kurssi sopii myös aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville sekä ikärajattomasti pennuista senioreihin. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan 4 koirakkoa.

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi viikonloppu pitää sisällään teoriaan koirien kommunikoinnista ja kyvyistä. Tavoitteena on saada kurssilta jokaiselle koirakolle mukaan uusia ideoita ja huomioita omasta koirasta, joita voi jatkossa hyödyntää arjessa.

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo yli 15 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia. Helmin luona vierailee säännöllisesti kotihoidossa kotia etsiviä koiria ja hoidossa käyviä koiria, joten koiriin tutustuminen ja koirien erojen huomioiminen erilaisin tavoin on tuttua ja keinoja on hiottu vuosien mittaan.

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat navetan ylisillä tai ulkona terassialueella. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssiviikonlopun aikataulu on perjantaina 31.7.2020 klo 18-20, lauantaina 1.8.2020 ja sunnuntaina 2.8.2020 klo 10-15.

Kurssi sisältää lauantaina ja sunnuntaina lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa kaikkina päivinä. Ruokaillaan joko ulkona tai sateen sattuessa navetan ylisillä.

Tarjoa koirallesi viikonloppu maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Yleisimmät kysymykset: 

Voinko osallistua vaikka koirani rähjää, pelkää muita koiria tai ihmisiä tai koiralleni ei ole opetettu vielä mitään?

Olette lämpimästi tervetulleita! Kerrothan tilanteesta ennalta, niin järjestämme olosuhteita siten, että teillä molemmilla on mukavaa ja saatte onnistumisia.

Missä majoittua?

Meillä ei valitettavasti ole majoitustiloja, mutta lähialueella on vuokrattavana erilaisia mökki- ja aittamajoituksia joihin koirat ovat tervetulleita. Autamme mielellämme majoitusvaihtoehtojen etsinnässä.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunti