Minun koirani -kurssi 19.-20.8.2023

*Ryhmä täynnä!*

Minun koirani -kurssi on sinulle, joka haluat tietää enemmän koirastasi ja oppia koirasi kyvyistä ja kommunikoinnista lisää.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 19.-20.8.2023.

Paikat menevät ripeimmille varaajille! Alennus on voimassa 25.12.2022 saakka! 

Mitä kurssilla tehdään?

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi viikonloppu pitää sisällään teoriaan koirien kommunikoinnista ja kyvyistä. Tavoitteena on saada kurssilta jokaiselle koirakolle mukaan uusia ideoita ja huomioita omasta koirasta, joita voi jatkossa hyödyntää arjessa.

Kuka kurssia vetää?

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo 20 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia. Helmin luona vierailee säännöllisesti kotihoidossa kotia etsiviä koiria ja hoidossa käyviä koiria, joten koiriin tutustuminen ja koirien erojen huomioiminen erilaisin tavoin on tuttua ja keinoja on hiottu vuosien mittaan.

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat ulkona terassialueella. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssiviikonlopun aikataulu on lauantaina 19.8.2023 ja sunnuntaina 20.8.2023 klo 10-15.

Kurssi sisältää lauantaina ja sunnuntaina lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa.

Tarjoa koirallesi viikonloppu maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Millaisen koiran kanssa kurssille voi tulla?

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kurssi sopii hyvin myös aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville ja muuten erityistä huomiota kaipaaville koirille. Kurssi sopii ikärajattomasti pennuista senioreille. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan vain 5 koirakkoa.

Missä majoittua?

Meillä ei valitettavasti ole majoitustiloja, mutta lähialueella on vuokrattavana erilaisia mökki- ja aittamajoituksia joihin koirat ovat tervetulleita. Autamme mielellämme majoitusvaihtoehtojen etsinnässä. Kurkkaa ainakin Tuulentien tilan aittamajoitus (https://www.tuulentie.fi), Niemi-Kapeen tilan mökkejä (https://www.niemikapee.fi/fi) ja Toijalan tilan mökkimajoituksia (http://www.toijala.net).

Mitäs jos en pääsekään osallistumaan?

Peruutuksesta veloitamme 50 euroa.

Tervetuloa mukaan!