Minun koirani -verkkokurssi 14.1.-10.3.2019

* Kurssi alkaa 14.1.2019 *

Millainen on sinun koirasi? Minun koirani -verkkokurssilla tutustutaan omaan koiraan erilaisten harjoitusten ja tarkkailutehtävien avulla.

Olemme järjestäneet kesällä useita viikonlopun kestäviä Minun koirani -kursseja Tampereen Teiskossa. Tämä verkkokurssi on laajennettu versio viikonloppukurssin harjoituksista ja sen kesto on 8 viikkoa.

Kouluttajana kuljen koko kahdeksan viikon ajan mukana ja autan aina tarvittaessa. Kurssilaisille on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voi kertoa omasta koirasta, harjoittelusta, saada ja antaa motivaatiota harjoitteluun ja halutessasi jakaa videoita omasta harjoittelusta. Facebook-ryhmässä voidaan yhdessä katsoa ja arvioida koiran kommunikointia videolla. Facebook-ryhmässä oleminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä kurssin suorittamiselle ja etenemiselle.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, oppimaan paljon lisää koirista yleensä ja tietysti erityisesti omasta koirastasi. Harjoitusohjeet jäävät sinulle kurssin jälkeen.

Harjoituksissa etsitään parhaita tapoja palkita omaa koiraa erilaisissa tilanteissa, sopivinta määrää liikuntaa, aktivointia ja virikkeitä  ja oman koiran kommunikointia erilaisissa tilanteissa. Mitä paremmin tunnet oman koirasi, sitä helpompaa on tehdä arjesta mukavaa ja helppoa molemmille sekä viedä koiraa eteenpäin sille vaikeissa asioissa.

Edellisestä kurssista saimme muun muassa tällaisia palautteita:

“Vuorovaikutus on parantunut huimasti ja sellainen kupliva onnentunne kun katsonkin Paavoa. Me ollaan niin oikealla tiellä, kiitos tämän kurssin tuomien ahaa-elämysten.👌☺️

Tehtäviä oli sopivasti, kaikkeen ei ehditty paneutuakaan niin hyvin kuin halusi, mutta ihanaa, että kurssimateriaali jää käyttöön, että voidaan niitä edelleenkin tutkia. Videoiden avulla sisäistää uudet asiat tosi hyvin.

Kiitos näistä viikoista ja avartavasta matkasta joka taatusti on vasta alussa.”

“Hei ja kiitos myös aivan ihanasta kurssista! Helmi ja Koiruuksien Klubi on paras!!!
Kurssi oli juuri mitä toivoinkin ja paaaaljon enemmän. Meille tarpeeksi haastava, riittää eteenpäin pitkäksi aikaa. Joka päivä tulee mieleen jotain pointteja uudelleen kurssista ja käyn kertaamassa.. Ja ihan käytännön asiana kun 3-vuorotyöläinen niin nettikurssit oiva vaihtoehto kun muuten hankala järjestää mitään säännöllistä menemistä.”

Ryhmä aloittaa 14.1.2019. Paikka kannattaa varata ajoissa. Osallistujien määrä on rajattu.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit