Minun koirani -verkkokurssi

* Kurssi on alkanut ja ilmoittautuminen päättynyt *

Millainen on sinun koirasi? Minun koirani -verkkokurssilla tutustutaan omaan koiraan erilaisten harjoitusten ja tarkkailutehtävien avulla.

Olemme järjestäneet kesällä useita viikonlopun kestäviä Minun koirani -kursseja Tampereen Teiskossa. Tämä verkkokurssi on laajennettu versio viikonloppukurssin harjoituksista ja sen kesto on 8 viikkoa.

Kouluttajana kuljen koko kahdeksan viikon ajan mukana ja autan aina tarvittaessa. Kurssilaisille on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voi kertoa omasta koirasta, harjoittelusta, saada ja antaa motivaatiota harjoitteluun ja halutessasi jakaa videoita omasta harjoittelusta. Facebook-ryhmässä voidaan yhdessä katsoa ja arvioida koiran kommunikointia videolla. Facebook-ryhmässä oleminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä kurssin suorittamiselle ja etenemiselle.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, oppimaan paljon lisää koirista yleensä ja tietysti erityisesti omasta koirastasi. Harjoitusohjeet jäävät sinulle kurssin jälkeen.

Harjoituksissa etsitään parhaita tapoja palkita omaa koiraa erilaisissa tilanteissa, koiran väsymisen merkkejä, sopivimpia harjoittelutapoja omalle koiralle ja oman koiran kommunikointia erilaisissa tilanteissa. Mitä paremmin tunnet oman koirasi, sitä helpompaa on tehdä arjesta mukavaa ja helppoa molemmille sekä viedä koiraa eteenpäin sille vaikeissa asioissa.

Ryhmä aloittanut 17.9.2018. Paikka kannattaa varata ajoissa.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Helmi

Moduulit

Muita oppitunteja