Miten tutustuttaa koirat toisiinsa?

 


*Nauhoite katsottavissa!*

Miten tutustuttaa koirat toisiinsa? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään työkaluja koirien tutustuttamiseen turvallisesti ja ilman riitoja.

Webinaari pidettiin maanantaina 30.9.2019 klo 18:00-19:30.

Nauhoite on nähtävillä.

Miten tutustuttaa koirat toisiinsa?

Tällä luennolla käsitellään tilanteita, joissa kotiin tulee toinen koira ja tilanteita, joissa koiralle halutaan tarjota positiivisia kokemuksia toisista koirista. Myös sosiaalisesti taitaville koirille omaan kotiin muuttava toinen koira on stressin aihe ja muutamilla pienillä asioilla on suuri merkitys.

HUOM! Näin pääset osallistumaan webinaariin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Klikkaa linkistä sivun ylälaidassa ja kirjoita etunimesi sille varattuun kohtaan TAI katsoessasi nauhoitetta paina vain Play -painiketta videon kohdalta. 

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. “Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.”

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti