Näin tutustutat koiran ihmisiin

*Nauhoite katsottavissa!*

Näin tutustutat koiran ihmisiin -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään tapoja tutustuttaa koira turvallisesti ihmisiin.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 29.1.2020 klo 18:00-19:00. 

HUOM! Näin pääset katsomaan webinaarin nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Paina videolinkistä. 

Näin tutustutat koiran ihmisiin -webinaari

Webinaarissa käydään läpi turvallista tutustuttamista. Tutustumistilanteiden pitäisi olla turvallisia ihmisille, mutta myös koiran pitäisi kokea olonsa turvalliseksi ja etenemisen tapahtua koiran tahtiin. Koiran etenemistahdin tunnistaminen on yksi webinaarin aihepiireistä. Lisäksi käsitellään muutamia tärkeitä huomioita harjoittelusta ja harjoittelua helpottavia vaihtoehtoja.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti