Nuori ja epävarma koira *Hyväntekeväisyyswebinaari*

nuori ja epävarma koiraMuuttuiko pentumainen hömelö ihan yllättäen nuoreksi ja epävarmaksi koiraksi? Ilmeistyikö ohitus- ja kohtaamisongelmia ihan tyhjästä? Unohtiko koira oppimansa asiat yön aikana?

Nuori ja epävarma koira -webinaarissa annetaan vinkkejä nuoren koiran tukemiseen ja kerrotaan syitä nuoren koiran käytöksen muuttumiseen. Webinaarissa käydään läpi tyypilliset sudenkuopat ja vertaistukeakin on saatavilla. Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät koiraasi paremmin ja osaat reagoida sen käytökseen fiksusti sekä tilannetta pahentamatta.

Nuori ja epävarma koira -webinaari pidetään 20.11. klo 19:00-20:30. Luennon pitää ongelmakoirakouluttaja ja eläinkouluttaja Helmi Pesonen. Webinaarin jälkeen luennoitsija jää vastailemaan kysymyksiin. Webinaarin voi myös kuunnella tallenteena jälkikäteen. Tallenne on nyt lisätty kuunneltavaksi.

Webinaari on ilmainen, mutta toivomme, että osallistujat tukisivat haluamallaan tavalla rescuetyötä. Hyväntekeväisyyskohteena on Rescueyhdistys Kulkurit ry ja webinaarissa kerrotaan lahjoitustapoja sekä keinoja auttaa rescuetyössä. Meidän tavoitteemme on, että voimme olla omalta pieneltä osaltamme tekemässä maailmasta koirille parempaa paikkaa. Siksi pidämme osan webinaareistamme hyväntekeväisyysteemalla.

Hankittuasi paikan webinaariin, pääset kuuntelemaan sitä tämän sivun alaosassa olevasta kohdasta “Tästä webinaariin”.

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Oppitunti