Ongelmia hihnassa: pelot ja ahdistus

Roope metsässäRähjääkö koirasi ulkona ihmisille, koirille tai autoille? Onko ohittaminen lähes mahdotonta, koska koira haukkuu kaikki näköpiirissä olevat olennot? Pelot voivat vaikeuttaa elämää paljon ja tehdä ulkoilusta epämukavaa molemmille.

17.7. kello 19-20.30 pidettävässä Ongelmia hihnassa: pelot ja ahdistus -webinaarissa kerrotaan, miten tunnistaa peloista johtuva käytös ja mitä sille voi tehdä.

Webinaari on ilmainen. Se on toinen osa kolmen webinaarin sarjassa, joka käsittelee erilaisia hihnaongelmia.

Webinaari on nyt kuunneltavissa tallenteena 1.9. asti. Ilmoittauduttuasi mukaan, pääset webinaariin tämän sivun alaosassa olevasta “webinaariin” -linkistä.

Muut webinaarit ovat:

Ongelmia hihnassa: liiallinen innostus ja turhautuminen.

Ongelmia hihnassa: reaktiivisuus.

Luennoimassa on ongelmakoirakouluttaja ja eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Webinaariin pystyy osallistumaan sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Huom: Aloitamme lokakuussa uuden ryhmän Hihnakäytöksen ja ohitusten ryhmäkurssilla. Opetus tapahtuu live-tunneilla netissä web-kameroiden tai esimerkiksi älypuhelimen avulla. Kurssilla hihnakäytöstä harjoitellaan pienryhmässä ongelmakoirakouluttajan ohjauksessa niin, että jokainen saa juuri omaan tilanteeseensa räätälöidyt ohjeet. Ennen pienryhmän aloitusta on jokaisella koirakolla yksityistapaaminen kouluttajan kanssa, ja sekin tapahtuu verkossa. Tapaamisella käydään läpi koiran tausta ja ongelman syyt sekä asetetaan tavoite, jota kohti kurssilla edetään. Tervetuloa mukaan!

Mikä on webinaari?
Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Oppitunti