Ongelmia hihnassa: reaktiivisuus

kesäkuvaKiihtyykö koirasi välittömästi nähdessään ulkona ihmisen, koiran, oravan tai jonkin muun otuksen? Onko ohittaminen lähes mahdotonta, koska koira rähjää, sinkoilee ja kenties pyrkii näykkimään ohitettavia?

7. elokuuta kello 19-20.30 pidettävässä Ongelmia hihnassa: reaktiivisuus -webinaarissa kerrotaan, miten tämän käytöksen erottaa muista hihnaongelmista ja miten sen muuttaminen onnistuu.

Webinaari on ilmainen. Se on viimeinen osa kolmen webinaarin sarjassa, joka käsittelee erilaisia hihnaongelmia.

Webinaari on nyt katsottavissa nauhoitteena 1.9. asti. Pääset katsomaan sitä tämän sivun alaosan linkistä, kunhan olet hankkinut itsellesi tämän tuotteen (yläosan sinisen “maksuton – hanki tämä kurssi” -painikkeen kautta).

Muut webinaarit ovat:

Luennoimassa on ongelmakoirakouluttaja ja eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Webinaariin pystyy osallistumaan sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Huom: Aloitamme lokakuussa uuden ryhmän Hihnakäytöksen ja ohitusten ryhmäkurssilla. Opetus tapahtuu live-tunneilla netissä web-kameroiden tai esimerkiksi älypuhelimen avulla. Kurssilla hihnakäytöstä harjoitellaan pienryhmässä ongelmakoirakouluttajan ohjauksessa niin, että jokainen saa juuri omaan tilanteeseensa räätälöidyt ohjeet. Ennen pienryhmän aloitusta on jokaisella koirakolla yksityistapaaminen kouluttajan kanssa, ja sekin tapahtuu verkossa. Tapaamisella käydään läpi koiran tausta ja ongelman syyt sekä asetetaan tavoite, jota kohti kurssilla edetään. Tervetuloa mukaan!

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Oppitunti