Pentu tulee – oletko valmis? *webinaari*

Ihanaa, meille tulee koiranpentu! Mutta mitä jos… pentu ei opikaan olemaan yksin? Riehuu hihnassa? Näykkii, syö sohvan, ei liiku portaissa, pelkää kissaa? Jännittääkö koiran tulo vai onko naskalihammas jo kotiutunut? Pelottaako, että tulee tehtyä virheitä?

Pentu tulee – oletko valmis? -webinaarissa käydään läpi pennun arkea ja siinä vastaan tulevia tyypillisiä kompastuskiviä. Luvassa on vinkkejä, ideoita ja huolten poistoa.

Webinaari pidettiin 4.12. klo 19:00-20:30. Se on nyt avattu katsottavaksi tallenteena joulukuun loppuun asti. Luennoitsijana toimii ongelmakoirakouluttaja ja eläinkouluttaja Helmi Pesonen. Webinaari on ilmainen.

Hankittuasi paikan webinaariin, pääset osallistumaan tämän sivun alaosassa olevasta kohdasta “Täältä webinaariin”. Tervetuloa mukaan!

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Oppitunti