Reaktiivisten koirien tehokurssi 31.10.-27.11.2022

* Kurssi alkaa 31.10.2022! * 

Tuntuuko koirasi etsivän asioita, joihin voisi reagoida haukkumalla tai kiihtymällä? Onko lenkkeily raskasta ja stressaavaa?

Reaktiivisten koirien tehoryhmän tavoitteena on löytää sopivat keinot oman koiran stressitason laskemiseen, rentoutumiseen sisällä ja ulkona sekä tehdä hihnakävelyistä rentoja ja mukavia sinulle ja koirallesi.

Reaktiivisten koirien tehoryhmä on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan harjoitellaan ja työstetään haasteita monipuolisin keinoin. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä, joten voit tehdä kaiken sinulle sopivalla hetkellä.

Tehoryhmä sopii sinulle, jos epäilet, ettei motivaatio riitä yksin tehdessä tai kaipaat porukkaa, jolle jakaa onnistumisia. Kurssilla on nimittäin yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Kouluttaja kulkee koko neljän viikon ajan mukana ja auttaa aina tarvittaessa.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, pysymään harjoitusten tahdissa ja pääsemään tavoitteeseen.

HUOM! Näin pääset mukaan kurssille!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. 
  • Mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä kurssi. Ensimmäiset materiaalit aukeavat 31.10. 
  • Vieritä sivua alemmas ja paina oppituntien otsikoita. 

Ryhmä aloittaa 31.10.2022. Paikka kannattaa varata ajoissa, koska osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit