Rennompi vuodenvaihde -äänisiedätyskurssi 9.11.-6.12.2020

 * Kurssi alkaa 9.11.2020! *

Jännittääkö koirasi rakettien pauketta? Saako rakettien ujellukset koirasi liimautumaan sängyn alle? Onko vuodenvaihde yksinkertaisesti kauheaa?

Meillä on kaksi kuukautta aikaa muuttaa koirasi mielipidettä rakettien paukkeeseen, ujellukseen, poksahduksiin ja muihin erikoisiin ääniin.

Rennompi vuodenvaihde -äänisiedätyskurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan totutetaan ja siedätetään koiraa ilotulituksen ääniin. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

Kouluttajana kuljen koko neljän viikon ajan mukana ja autan aina tarvittaessa. Kurssilaisille on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voi kertoa etenemisestä, saada ja antaa motivaatiota harjoitteluun ja halutessasi jakaa videoita omasta harjoittelusta. Facebook-ryhmässä oleminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä kurssin suorittamiselle ja onnistumiselle.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, pysymään harjoitusten tahdissa ja pääsemään tavoitteeseen. Harjoitusohjeet jäävät sinulle kurssin jälkeen.

Ryhmä aloittaa 9.11.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Moduulit