Resurssiaggressiivisuuskurssi

koira murisee, mitä tehdä kun koira murisee*UUSI Resurssiaggressiivisuuskurssi alkaa 20.4.2020.*

Onko hankalaa saada koiralta pois roskia ja löydettyjä aarteita? Vai varoittaako koira, jos lähestyt ruokakuppia tai sohvalla makaavaa koiraa?

Resurssiaggressiivisuuskurssin tavoitteena on ymmärtää syy koirasi käytökselle, löytää koirallesi sopivat ja turvalliset toimintatavat ja harjoitukset luopumiseen ja rentoon olemiseen erilaisten resurssien läsnäollessa.

Kurssi on verkkokurssi, jota voit suorittaa silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Osallistua voit mistäpäin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys. Kurssin materiaalit jäävät sinulle. Kouluttaja on kurssilla mukana ja auttaa alkuun henkilökohtaisessa verkkotapaamisessa ja on tavoitettavissa Facebook-ryhmässä sekä sähköpostilla, jos tulee kysyttävää.

Ohjeita avataan viikottain lisää kurssilaisten etenemisen mukaan. Kurssin ohjeita ja harjoituksia muokataan kurssilaisille sopiviksi. Kurssi on verkossa, mutta otamme huomioon jokaisen kurssilaisen erilaiset tavoitteet, turvallisen harjoittelun erilaisten koirien kanssa sekä tehokkaimmat harjoitukset erilaisiin tilanteisiin.

Kurssilla on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Kurssi sisältää:

  • Ohjeet ongelman syyn ja altistavien tekijöiden tunnistamiseen.
  • Kuuden viikon ajan uutta materiaalia. Lisäksi kurssilaisten tarpeiden mukaan mahdollisesti ylimääräisiä harjoituksia.
  • Heti alkuvaiheessa tunnin henkilökohtaisen verkkotapaamisen eläintenkouluttaja Helmi Pesosen kanssa.
  • Ohjeet sopivimpien tukihoitojen ja rutiinien tunnistamiseen omalle koiralle.
  • Vaiheistetut ohjeet turvalliseen harjoitteluun.
  • Kurssilaisten oman facebook-ryhmän, jossa kouluttaja mukana.
  • Kurssilla ei ole päättymisaikaa.

Ensimmäinen Resurssiaggressiivisuuskurssi alkaa 20.4.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa, koska osallistujamäärä on rajattu kymmeneen osallistujaan.

Ilmoittaudu mukaan nyt!