Ruokinnan vaikutus suolistoon ja käyttäytymiseen

*Luentosarja alkaa 1.9.2022* 

HUOM! Mikäli kuulut Rovio Pet Foodsin kasvattajakerhoon, käy lunastamassa etukoodisi kasvattajien verkkokaupasta: https://shop.roviopetfoods.fi/

Ruokinnan vaikutus suolistoon ja käyttäytymiseen -luentosarja vastaa muun muassa kysymyksiin siitä, miten ruokavalio vaikuttaa käyttäytymiseen, mitä vaikutuksia suolistolla on käyttäytymiseen ja mitä käyttäytymistarpeita koirilla on ruokaan liittyen.

Luentosarja pidetään kokonaan verkossa!

Luentosarja järjestetään ensimmäistä kertaa ja se on rakennettu koirien omistajille, mutta luennoista hyötyvät myös alan ammattilaiset.

Luentosarjan ensimmäisen osan Ravitsemuksen vaikutus koiran hyvinvointiin ja käyttäytymiseen pitää Susanna Särkijärvi (Ravitsemuksen asiantuntija, tuotekehityspäällikkö Rovio Pet Foods), toisen Suolistomikrobiston vaikutus terveyteen ja käyttäytymiseen Shea Beasley (ETT,  eläinsuolistomikrobiston konsultti SHEAPS’ Oy) ja viimeisen Ravinnon hankintaan liittyvistä käyttäytymistarpeista Helmi Pesonen (Eläintenkouluttaja, koirien käytöshaasteiden asiantuntija Koiruuksien Klubi Oy).  Kolmen luennon jälkeen järjestämme vielä Q&A -illan, jossa vastailemme kysymyksiin, joita luennoista on tullut.

1.9. Ravitsemuksen vaikutus koiran hyvinvointiin ja käyttäytymiseen -luento (nauhoitettu ennalta)
8.9. Suolistomikrobiston vaikutus terveyteen ja käyttäytymiseen -luento (nauhoitettu ennalta)
15.9. Ravinnon hankintaan liittyvät käyttäytymistarpeet -luento (nauhoitettu ennalta)
6.10. klo 18-20 Q & A -ilta (livenä verkon kautta)

 

Luennot voit katsoa nauhoitteena 31.12.2022 asti. Kysymysten esittäminen onnistuu kuitenkin vain 6.10. asti, jolloin vastaamme mahdollisimman moneen kysymykseen Q&A -illassa. Kysymykset pyydämme lähettämään ennalta sähköpostilla [email protected], jotta saamme koottua yleisimmin kysytyt kysymykset hyödylliseksi paketiksi. Q&A -ilta on katsottavissa nauhoitteena jälkikäteen.

Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita!

Oppitunnit