Vieraat tutuksi turvallisesti -kurssi 22.8.-18.9.2022

*Kurssi alkaa 22.8.2022*

Haukutaanko teillä vieraat pystyyn eteisessä? Vai napsiiko koira vieraita, kun vieraat liikkuvat asunnossa? Vai eikö teillä käy enää vieraita, mutta olisi kiva, jos kävisi?

Vieraat tutuksi turvallisesti -kurssin tavoitteena on ymmärtää syy koirasi käytökselle, löytää koirallesi sopivat ja turvalliset toimintatavat ja harjoitukset vieraisiin tutustuttaessa.

Kurssi on verkkokurssi, jossa opetetaan koiraa tutustumaan vieraisiin rauhallisesti, ottamaan etäisyyttä vieraista tarvittaessa ja rentoutumaan vierailujen aikana.

Osallistua voit mistäpäin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys. Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Uudet materiaalit aukeavat maanantaina klo 8. Kurssin materiaalit jäävät sinulle kurssin päätyttyä.

Kouluttaja on tavoitettavissa kurssin ajan kurssilaisten yhteisessä Facebook-ryhmässä sekä sähköpostilla, jos tulee kysyttävää.

Kurssilla on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Kurssi sisältää:

  • Ohjeet ongelman syyn ja altistavien tekijöiden tunnistamiseen.
  • Neljän viikon ajan uutta materiaalia. Lisäksi kurssilaisten tarpeiden mukaan mahdollisesti ylimääräisiä harjoituksia.
  • Ohjeet sopivimpien tukihoitojen ja rutiinien tunnistamiseen omalle koiralle.
  • Ohjeet stressin hallintaan vierailuihin liittyen.
  • Vaiheistetut ohjeet turvalliseen vieraisiin tutustuttamiseen, taukojen käyttöön, vieraiden seurassa olemiseen ja vieraiden liikkumiseen asunnossa.
  • Kurssilaisten oman facebook-ryhmän, jossa kouluttaja mukana.
  • Kaikki kirjallinen materiaali jää sinulle.

Vieraat tutuksi turvallisesti -kurssi alkaa 22.8.2022. Paikka kannattaa varata ajoissa, koska osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Moduulit