Vieraat tutuksi turvallisesti

*Kurssi alkoi 10.2.2020!*

*Ryhmä täynnä!*

Haukutaanko teillä vieraat pystyyn eteisessä? Vai napsiiko koira vieraita, kun vieraat liikkuvat asunnossa? Vai eikö teillä käy enää vieraita, mutta olisi kiva, jos kävisi?

Vieraat tutuksi turvallisesti -kurssin tavoitteena on ymmärtää syy koirasi käytökselle, löytää koirallesi sopivat ja turvalliset toimintatavat ja harjoitukset vieraisiin tutustuttaessa.

Kurssi on verkkokurssi, jossa opetetaan koiraa tutustumaan vieraisiin rauhallisesti, ottamaan etäisyyttä vieraista tarvittaessa ja rentoutumaan vierailujen aikana.

Osallistua voit mistäpäin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys. Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Kurssin materiaalit jäävät sinulle. Kouluttaja on kurssilla mukana ja auttaa alkuun henkilökohtaisessa verkkotapaamisessa ja on tavoitettavissa Facebook-ryhmässä sekä sähköpostilla, jos tulee kysyttävää.

Ohjeita avataan viikottain lisää kurssilaisten etenemisen mukaan. Kurssin ohjeita ja harjoituksia muokataan kurssilaisille sopiviksi. Kurssi on verkossa, mutta otamme huomioon jokaisen kurssilaisen erilaiset tavoitteet, turvallisen harjoittelun erilaisten koirien kanssa sekä tehokkaimmat harjoitukset erilaisiin tilanteisiin.

Kurssilla on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Kurssi sisältää:

  • Ohjeet ongelman syyn ja altistavien tekijöiden tunnistamiseen.
  • Kuuden viikon ajan uutta materiaalia. Lisäksi kurssilaisten tarpeiden mukaan mahdollisesti ylimääräisiä harjoituksia.
  • Heti alkuvaiheessa tunnin henkilökohtaisen verkkotapaamisen eläintenkouluttaja Helmi Pesosen kanssa.
  • Ohjeet sopivimpien tukihoitojen ja rutiinien tunnistamiseen omalle koiralle.
  • Ohjeet stressin hallintaan vierailuihin liittyen.
  • Vaiheistetut ohjeet turvalliseen vieraisiin tutustuttamiseen, taukojen käyttöön, vieraiden seurassa olemiseen ja vieraiden liikkumiseen asunnossa.
  • Kurssilaisten oman facebook-ryhmän, jossa kouluttaja mukana.
  • Kaikki kirjallinen materiaali jää sinulle.

 

Ensimmäinen Vieraat tutuksi turvallisesti -kurssi alkaa 10.2.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa, koska osallistujamäärä on rajattu kymmeneen osallistujaan.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit