Antaa koiran kertoa

*Nauhoite on katsottavissa!*

Koiruuksien Klubi ja Rescueyhdistys Kulkurit ry  yhteistyössä järjestämä Antaa koiran kertoa -luentokiertueen Turussa, Helsingissä ja Jyväskylässä.

Luennosta toivottiin kovasti tallennetta, joten päätimme tarjota tämän luennon vielä kerran. Tällä kertaa verkossa, jotta jokainen halukas voi päästä mukaan.

Webinaari pidettiin sunnuntaina 1.4.2018. Luennon nauhoite on nyt katsottavissa!

Luento on maksuton, mutta jatkamme hyväntekeväisyysteemalla.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Luennolle mukaan täältä.
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Antaa koiran kertoa

Tämä luento kertoo koirien kommunikoinnista. Erityisesti niistä pienistä ilmeistä ja eleistä, joita koirat käyttävät, kun jännittää, huolestuttaa tai koira kokee olonsa epävarmaksi. Luennolla katsotaan paljon kuvia erilaisista ilmeistä ja eleistä ja käydään läpi arjen tilanteita.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta sunnuntai-iltana.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja meneillään on viimeiset viikot Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin opinnoista.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta sinne seniori-ikäiseen Mattiin.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunti