Koiruuksien hihna- ja ohituskurssi

Koiruuksien hihna- ja ohituskurssi

*Alennus järjestelmän vaihtumisen vuoksi. Kurssi katsottavissa vuoden loppuun!*

Rähjääkö koirasi hihnassa muille koirille, ihmisille, polkupyörille tai autoille? Tai vetääkö ja sinkoileeko koirasi hihnassa miten sattuu?

Tule Koiruuksien hihna- ja ohituskurssille harjoittelemaan hihnakäytös rennoksi ja tee ulkoilusta koiran kanssa mukavaa puuhaa.

Remmirähjille, sinkoilijoille, intopiukeille ja satamahinaajille tarkoitetulta Koiruuksien hihna- ja ohituskurssilta saat niin tietoa ongelman syistä kuin selkeät harjoitusohjeet, joiden avulla ulkoilusta tulee mukavaa.

Et tarvitse ennakkotietoja tai taitoja, sillä aloitamme kurssilla alkeista. Kaikki kurssin ohjeet ovat käytössäsi rajattoman ajan, joten voit harjoitella ihan omaan tahtiisi.

Harjoitukset on kirjoitettu auki kohta kohdalta ja videoitu, jotta oppiminen olisi mahdollisimman helppoa.

Kurssilla on harjoitusohjeiden ja tekniikoiden lisäksi esimerkkeinä toimivia koiria, joilla on ollut hihnakävelyssä ja ohituksissa ongelmia. Näiden koirien avulla kerrotaan mitä tekniikoita on käytetty, millaisia harjoituksia on tehty ja millainen tavoite on aluksi päätetty.

Koiruuksien hihna- ja ohituskurssin voit suorittaa silloin kun sinulle sopii. Harjoittelu ei ole aikaan tai paikkaan sidottua. Kurssia suoritetaan verkossa, mutta kouluttaja on kuitenkin tavoitettavissa, jos jotain kysyttävää tulee.

Moduulit