Kulkurista kotikoiraksi

Kulkurista kotikoiraksi

*Alennus järjestelmän vaihtumisen vuoksi. Kurssi katsottavissa vuoden loppuun!*

Tärkeimmät evästykset kulkurin kotiutumisen tueksi – yhdessä paketissa

Meidän tavoitteemme on, että kodin saanut kulkuri saa myös pitää kotinsa. Sitä varten olemme rakentaneet tämän kurssin yhdessä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa. Ajatuksena on, että kurssilta saa vastaukset ja toimintaohjeet niihin kysymyksiin ja tilantaisiin, joihin rescuen ottanut yleisimmin törmää.

Kurssi koostuu nauhoitetuista verkkoluennoista, kirjallisista ohjeista ja videoista. Voit kuunnella ja tutkia materiaaleja ihan missä vain, sillä kaikki toimii myös mobiililaitteilla.

Olemme koonneet kurssille vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Mitä pitää ottaa huomioon ennen koiran saapumista uuteen kotiin?
  • Miten helpottaa isoon muutokseen liittyvää stressiä koiralla? Miten stressi voi ilmetä?
  • Miten yksinolemista kannattaa harjoitella?
  • Entä jos kotona on jo muita koiria tai lemmikkejä, miten ne tutustutetaan toisiinsa?
  • Miten hoitotoimet kuten kynsien leikkaaminen aloitetaan koiralle, joka ei ole niihin tottunut?
  • Mitä tehdä, jos koira murisee uudelle omistajalle tai vieraille?
  • NYT UUTTA: Neljä luentovideota koiran peloista, niiden aiheuttajista ja mitä tehdä peloille. (Uudet videot löydät oppitunnilta nimeltä “Pelkoa ja ahdistusta”.)
  • Lisäksi paljon muuta tärkeää tietoa!

Kurssiaikaa ei ole, vaan voit tutustua materiaaleihin omaan tahtiisi ja palata oppituntien pariin myöhemminkin. Kurssi myös laajenee sitä mukaa, kun saamme sinne uusia osioita. Osa osioista on sellaisia, joita kurssilaiset ovat erityisesti toivoneet, ja uusista sisällöistä otamme edelleen mielellämme vastaan toiveita! Tarkoitus kun on, että saatte tältä kurssilta juuri niin hyvät ja kattavat eväät alkutaipaleellenne rescuen kanssa kuin suinkin mahdollista. Uusien osioiden avautumisesta kerromme asiakaskirjeessä ja verkkosivuston “Uutta sivustolla” -infoboksissa.

Kuten mainittua, Kulkurista kotikoiraksi -kurssi on rakennettu yhteistyössä Rescueyhdistys Kulkureiden kanssa. Lahjoitamme 10 prosenttia jokaisen myydyn Kulkurista kotikoiraksi -kurssin verottomasta hinnasta Kulkureille.

Kurssista saatua palautetta:

“Palautetta kulkurista kotikoiraksi kurssista 🙂 Se on mielestäni todella hyvä! Vuosikymmenien koirakokemus minulla on, paljon treenannut useamman kanssa eri lajeja mutta tosiaan rescue koiraa ei ole ennen ollut. Paljon tullut asioita joita en olisi osannut edes ottaa huomioon. Erityisen iso kiitos osioista virikkeitä sekä pelkoasioista. Ihan huipputyötä olette tehneet!”

Kurssista on arvio Tassunpohjia-blogissa:

”Kenelle voisin suositella kurssia? Ehdottomasti jokaiselle joka harkitsee kodinvaihtajan tai rescuen hankintaa – ja oikeastaan kaikille kenelle on koira tulossa tai juuri tullut.”

Moduulit