Huovuta villainen koiranpeti 27.7.2021

Huovuta villainen koiranpeti -kurssi on sinulle, joka haluat tutustua huovuttamisen menetelmään ja tehdä samalla lemmikillesi erityisen mukavan pedin.

Päivä sisältää teorian lisäksi paljon käytännön tekemistä.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa tiistaina 27.7.2021.

Paikat menevät ripeimmille varaajille!

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla huovutetaan kotimaisesta ahvenanmaanlampaan villasta noin 80 x 60 cm kokoinen villapatja. Villan määrä sisältyy kurssihintaan. Patja on tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan lemmikin petinä tai sen päällisenä. Villapatja on helppo autossa, matkoilla tai treeneissä, missä eläin tarvitsee turvallisen tuntuisen paikan muutoksessa tai stressaantuneena.

Miksi tehdä koiralle peti villasta?

Villalla on useita terapeuttisia ominaisuuksia. Villan kyky pysyä ilmavana märkänäkin takaa sen tuoman lämmön, vaikka eläin asettuisi pedille kosteana. Villa myös sitoo kosteutta tuntumatta märältä. Villan sisältämä lanoliini hoitaa ihoa ja karvaa. Villatuotteita käytetään helpottamaan reuma- ja diabetespotilaiden oireita, rauhoittamaan eräiden vammautumistyyppien oirehtimista sekä helpottamaan lihas- ja nivelrasitusta. Villan ominaisuuksia on myös sen kyky puhdistautua itsekseen, yleensä tuuletus riittää.

Riittävä ja hyvä uni on edellytys hyvinvoinnille, joten makuupaikalla on suuri merkitys.

Kuka kurssia vetää?

Kurssin vetäjänä toimii upea Shea Beasley, ahvenanmaanlampaita kasvattava käsityöharrastaja. Shealle lampaiden hyvinvointi on sydämenasia ja kurssin villat ovat Shean omista lampaista. SHEAPS’-lampolan kulmakiviä ovat eläinten eettinen pito ja laadukas ruokinta, mikä näkyy iloisina eläiminä ja laadukkaana villana. Voit lukea lisää osoitteessa https://www.facebook.com/sheaps.fi/

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään sään salliessa ulkona ja sateen sattuessa navetan ylisillä. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssin aikataulu on klo 10-16.

Kurssi sisältää lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!