Koiruuksien käsikirja

etusivunkuva

*SISÄLTÄÄ IHAN UUDET VIDEOT!*

Kiinnostaako koirien käyttäytyminen ja koulutus? Koiruuksien käsikirjaan on koottu mielenkiintoinen paketti koiratietoa aina kommunikoinnista ja käyttäytymisestä kouluttamiseen asti.

Koiruuksien käsikirjan saat käyttöösi ilmaiseksi. Samalla pääset tutustumaan tapaamme toimia ja kurssiympäristöömme. Sen jälkeen omaa koira-arjen työkalupakkia on helppo kasvattaa vaikkapa perustaito- tai harrastuskursseillamme.

Koiruuksien käsikirjaa suosittelemme jokaisella koiranomistajalle peruspaketiksi koirista. Voit oppia koirista uutta tai ainakin kerrata niitä tärkeimpiä asioita koirien perustarpeista, kommunikoinnista, tunteista, stressistä ja kouluttamisesta.

Näillä itsenäisesti suoritettavilla kursseille kurssiaikoja ei ole, vaan voit käydä kursseja haluamaasi tahtiin ja palata niiden pariin aina halutessasi, sillä kurssit säilyvät käytössäsi.

Koiruuksien käsikirjan saat itsellesi laittamalla sen ostoskoriin ja tekemällä tilauksen. Se ei maksa mitään. Tilauksen jälkeen löydät kurssin sivun ylälaidan Omat kurssit -kohdasta. Klikkaa ja vieritä sivua siten, että pääset oppituntien pariin. Jokaisen oppitunnin alta löydät videon.

Tervetuloa Koiruuksien Klubiin ja Koiruuksien käsikirjan pariin.

Moduulit