Koiruuksien Klubin Murina-webinaari PÄÄTTYNYT

Koiruuksien Klubin Murina-webinaariKoiruuksien Klubin Murina-webinaari 22.5.2016 kello 19-20.30. Ilmoittaudu mukaan painamalla “hanki tuote” -kohdasta, jonka jälkeen järjestelmä pyytää sinua rekisteröitymään (tarvitset sähköpostiosoitteen ja itse keksimäsi turvallisen salasanan.)

Jos olet jo ilmoittautunut, pääset avaamaan ensimmäisen oppitunnin nimeltä Tervetuloa webinaariin. Siellä on linkki, jota klikkaamalla pääset mukaan. Oppitunnin löydät tämän tekstikentän alta (kunhan olet rekisteröitynyt ja ilmoittautunut mukaan).

Jos kirjautumisessa tai webinaarissa muuten on ongelmia, ota yhteyttä! Päivystämme sähköpostissa [email protected] ja puhelimessa 050-3055200 / Henkka ja 050-5422766 / Heidi.

Mitä kaikkea koira murinalla viestii? Miten murinaan pitäisi reagoida? Miten koirat reagoivat toisensa murinaan? Muun muassa näistä asioista puhutaan webinaarissa. Luennoimassa on ongelmakoirakouluttaja ja eläinkouluttaja Helmi Pesonen. Toivomme myös aktiivista keskustelua. Webinaariin pystyy osallistumaan sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Tilaisuus järjestetään verkossa, ja olet lämpimästi tervetullut mukaan. Webinaari on maksuton, mutta olemme iloisia, jos osallistujat haluavat mahdollisuuksiensa mukaan tukea meille tärkeää hyväntekeväisyyskohdetta eli Rescueyhdistys Kulkurit ry:n työtä. Kulkurit auttavat kodittomia koiria Romaniassa ja tärkeässä osassa tätä työtä ovat steriloinnit. Ne ovat kestävin tapa tehdä maailmasta koirille parempi paikka. Ohjeet helppoon tekstiviestilahjoittamiseen kerrotaan webinaarin aikana.

Webinaari on luento, joka pidetään verkossa. Voit osallistua luennolle tietokoneella tai vaikkapa älypuhelimella omalta kotisohvalta tai vaikkapa bussissa istuessa. Tarvitset vain nettiyhteyden. Webinaarissa näet ja kuulet luennoijan videokuvan kautta ja voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla chat-alueelle.

Huom! Vanhan verkkokauppamme käyttäjätunnukset eivät ole enää voimassa, joten luothan uuden käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja haluamasi salasanan laitettuasi tuotteen ostoskoriin!

Oppitunti