Koiruuksien arkitottis

Koiruuksien arkitottis

*Alennus järjestelmän vaihtumisen vuoksi. Kurssi katsottavissa vuoden loppuun!*

Koiruuksien arkitottis -kurssilla opit kouluttamaan koirallesi arjen perustaidot, kuten istumisen, maahanmenon, seuraamisen ja luoksetulon niin, että koira oikeasti tietää, mitä siltä haluat.

Olemme keskittyneet erityisesti siihen, että harjoitusohjeet ovat selkeitä ja etenevät johdonmukaisesti. Kurssille on koottu ne arkitottelevaisuuden perusasiat, joiden avulla pärjäät koirasi kanssa arjessa mainiosti. Lisäksi tavoitteemme on, että harjoittelu koiran kanssa on hauskaa ja palkitsevaa molemmille.

Arkitottiksessa asiat opetetaan niin, että koira tekee ne ensimmäisestä vihjesanasta houkuttelematta tai maanittelematta. Samalla kun koira oppii arjen tärkeitä taitoja, opit itse kouluttamisen tekniikkaa ja huomaat, miten koira innostuu yrittämään ja oppii oppimaan.

Kurssilta löydät myös videoviikkotreenit. Näillä lyhyillä opasvideoilla neuvotaan ja näytetään vaiheittain jonkin arjessa tarvittavan perustaidon opettaminen. Videoilla opettaminen on pilkottu pieniin osiin, joten niitä seuraamalla on helppo opettaa koiralle perustaidot. Videoilla myös ohjeistetaan yli tyypillisistä karikoista ja annetaan vinkkejä erilaisten koirien opettamiseen. Videoiden avulla on helppo harjoitella koiran kanssa säännöllisesti!

Kurssiaikaa ei ole, vaan kurssi säilyy omissa kursseissasi. Voitte harjoitella ohjeiden avulla omaan tahtiinne ja palata harjoitusten pariin aina kun on sopiva hetki. Kurssille lisättävät uudet luennot, harjoitukset ja muut osiot tulevat käyttöösi ilman mitään lisämaksuja. Tiedon siitä, milloin uudet osiot avautuvat käytettäviksi, saat kätevästi tilaamalla asiakaskirjeemme samalla, kun hankit kurssin.

Moduulit