Kotikoiran hyvinvointikurssi 12.4.-23.5.2021

*Verkkokurssi alkaa 12.4.2021! Pari vapaata paikkaa jäljellä!*

Mietityttääkö oman koiran hyvinvointi? Voisiko arjesta tehdä koiralle parempaa?

Kotikoiran hyvinvointikurssin tavoitteena on oppia koiran hyvinvoinnin perusteet hieman pintaa syvemmältä, oppia tarkkailemaan oman koiran hyvinvointia ja tehdä oman koiran arjesta parempaa hyvinvointia lisäämällä.

Kotikoiran hyvinvointikurssi on verkkokurssi, jossa tavataan verkossa kuutena peräkkäisenä maanantaina klo 18-20. Jokaisella viikolla on oma teemansa, jota viikon ajan kehitetään ja työstetään. Kurssille otetaan maksimissaan 10 koirakkoa.

Osallistua voit mistäpäin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys. Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Kurssin materiaalit jäävät sinulle. Kouluttaja on kurssilla mukana ja on tavoitettavissa Facebook-ryhmässä sekä sähköpostilla, jos tulee kysyttävää.

Kurssilla on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Kurssi tiivistetysti:

  • Kuutena maanantaina (alkaen 12.4.) kahden tunnin verkkotapaaminen klo 18-20. Tapaaminen nauhoitetaan.
  • Kurssin tapaamiset vetää eläintenkouluttaja Helmi Pesonen.
  • Tapaamisissa keskustellaan, siellä saa näyttää oman koiran käytöstä tai harjoittelua tai osallistua kuuntelemalla ja katsomalla.
  • Kurssin aiheet ovat liikunta ja ulkoilu, virikkeet ja aktivointi, sosiaaliset suhteet, stressi ja yleinen terveys, uni ja hoitotoimet.
  • Kurssi sisältää kurssilaisten oman facebook-ryhmän, jossa kouluttaja mukana.
  • Kaikki kurssin materiaali pysyy sinulla myös tapaamisten päätyttyä.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Muita oppitunteja