Kuinka kohtaan epävarman koiran

koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi*Nauhoite on katsottavissa!*

Kuinka kohtaan epävarman koiran -webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa koiran käyttäytyminen.

Tässä maksuttomassa webinaarissa käsittelemme epävarman koiran eleitä ja turvallisia lähestymistapoja, joilla epävarma koira kokee olonsa luottavaiseksi ja saa positiivisia kokemuksia ihmisistä.

Webinaari pidettiin sunnuntaina 28.1.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Kuinka kohtaan epävarman koiran -webinaari syventyy epävarman koiran elämään, kommunikointiin ja erityisesti niihin tilanteisiin, kun epävarma koira kohtaa uuden ihmisen tai jotakin muuta uutta ja jännittävää. Voimme tehdä paljon omalla käytöksellä ja kommunikoinnilla helpottaaksemme epävarman koiran oloa. Webinaarissa puhutaan sekä hihnan toisessa päässä olevan henkilön että sen uuden ihmisen tehtävistä. Voit siis hyötyä webinaarista, vaikka kotonasi olisi se kaikkiin ihmisiin luottavaisesti suhtautuva koiruus.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta sunnuntai-iltana.

Osallistumispaikka voi olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja viimeistä vuotta Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta sinne seniori-ikäiseen Mattiin.

Tervetuloa!

Oppitunti