Luottamus kuntoon -verkkokurssi *Ilmoittautuminen päättynyt*

RYHMÄ ON ALOITTANUT JA KURSSI ON OSTETTAVISSA, KUN UUSI KURSSI ALKAA! Seuraavan ryhmän aloitusta ei ole päätetty!

Luottamus kuntoon -verkkokurssi on rakennettu auttamaan tilanteessa, jossa kotiin on tullut uusi koira, ja suhde halutaan rakentaa alusta lähtien mahdollisimman hyvin – tai suhteessa on luottamuspulaa esimerkiksi koiran arkuuden takia. Kurssi sopii kuitenkin mainiosti kaikille, jotka haluavat parantaa suhdetta koiraansa.

Kurssilla järjestetään viisi live-tapaamista verkossa. Tapaamisilla eläintenkouluttaja ja neljän rescuekoiran omistaja Helmi Pesonen kertoo ja näyttää erilaisia tapoja parantaa suhdetta koiraan. Jokaisella kerralla on teema, jonka kautta suhteen rakentamista käsitellään.

Teemoja ovat:
* Luottamuksen rakentamisen perusteet
* Luottamuksen rakentaminen ulkona ja varusteiden saaminen mukaviksi
* Koulutuksen aloittaminen kevyemmin (tästä voi saada itselle ja koiralle hauskan harrastuksen koko elämäksi),
* Leikkiminen suhteen rakentamisessa
* Hoitotoimien tekeminen mukaviksi

Koulutuskertoja on viisi, ja ne nauhoitetaan. Voit siis osallistua tunnille, jota kouluttaja pitää livenä verkossa ja voit katsella nauhoituksia aina halutessasi. Tunnilla vastailemme kysymyksiin, mutta vain kouluttajan kamera on auki.

Koulutuskerrat ovat 15.3., 22.3., 29.3., 5.4. ja 12.4. ja tunnit klo 18:00-19:00.

Osallistujien toivotaan kertovan ennen kurssin alkua, millainen tilanne koiran kanssa on tällä hetkellä, jotta harjoitukset pysytään suunnittelemaan mahdollisimman hyvin kaikille kurssilaisille sopiviksi. Harjoituksista näytetään erilaisia vaihtoehtoja ja vaikeustasoja.

Oppitunnit