Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi 13.7.-9.8.2020

* Kurssi alkaa 13.7.2020!*

Onko teillä mörköjä rappukäytävässä? Edes koirasi mielestä? Möröt tömistelevät, kolisuttelevat, puhuvat, availevat ovia ja joskus tiputtavat papereita postiluukusta. Hyvin epäilyttävää.

Joidenkin ihmisten mielestä tämä on kuitenkin normaalia ja he toivoisivat koiransakin ymmärtävän, ettei mörköjä ole olemassa. Jos sinä kuulut näihin, mutta koirasi uskoo vielä rappukäytävän mörköihin, niin tämä kurssi on teille.

Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan totutetaan ja siedätetään koiraa asunnon ulkopuolelta tuleviin ääniin. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

Kouluttajana kuljen koko neljän viikon ajan mukana ja autan aina tarvittaessa. Kurssilaisille on yhteinen facebook-ryhmä, jossa voi kertoa etenemisestä, saada ja antaa motivaatiota harjoitteluun ja halutessasi jakaa videoita omasta harjoittelusta. Facebook-ryhmässä oleminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä kurssin suorittamiselle ja onnistumiselle.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, pysymään harjoitusten tahdissa ja pääsemään tavoitteeseen. Harjoitusohjeet jäävät sinulle kurssin jälkeen.

Ryhmä aloittaa 13.7.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit