Yksinolon ongelmat

*Nauhoite katsottavissa!*

Yksinolon ongelmat -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Yksinolon ongelmat -webinaarissa käsitellään erilaisia syitä koiran yksinolon ongelmien taustalla, kuten eroahdistus, ääniarkuus ja turhautuminen. Syiden lisäksi puhutaan hieman siitä miten hoito eroaa erilaisissa ongelmissa.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 27.5.2020 klo 18-19. Nauhoite on nähtävillä.

Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa ymmärtämään koirien yksinolon ongelmia paremmin ja samalla luoda ymmärrystä hoitokeinoista.

HUOM! Näin pääset katsomaan webinaarin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Nauhoitettu webinaari: Video lähtee pyörimään painamalla videoruutua.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Olen vieraillut useilla koiratarhoilla eri maissa sekä hoitanut useita kodinvaihtaja- ja rescuekoiria kotihoitajana omien koirieni lisäksi.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti